Nihat Özdemir Fenerbahçe Yönetimine Aday Olmuyor

Fenarbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, Bursaspor karşısında alınan 4-0'lık galibiyet ile kazanılan Türkiye Kupası sonrasında yaptığı açıklamada 19-20 Mayıs'ta yapılacak seçimde yönetime aday olmayacağını söyledi.

Özdemir maç sonrası açıklamasında şunları söyledi:

DİK DURDULAR
Cumartesi günü akşam çok üzüntülü bir gün yaşadık. Hem maçta, hem de maçtan sonra olan olaylar nedeniyle. Bundan dolayı herkesin morali çok bozuktu. İyi toparladılar, iyi hazırladılar ve moral yıkımını geride bıraktılar. Ziraat Türkiye Kupasını 1983'ten bu yana alamıyorduk. Son yıllara baktığımız zaman 6 defa final oynadık ve kaybettik ama bugün iyi bir futbolla kupayı müzemize götürüyoruz. Oyuncularımızın tümünü, teknik kadromuzu ve Aykut Kocaman'ı tebrik ediyorum. Helal olsun kendilerine. Çünkü 3 Temmuz'dan bu yana kritik geçirmemize rağmen dik durdular ve taraftarına layık olmak için hep dik durdular.

DİLİ SÜRÇTÜ KUPA YERİNE 'ŞAMPİYONLUK ' DEDİ

Özdemir'in yaptığı açıklamada dili sürçtü ve Türkiye Kupası yerine 'Şampiyonluk ' diyerek 'Bu şampiyonluğun taraftarımıza helal olsun diyorum. Ve onlara armağan ediyorum. Başkanımız Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nun aramızda olmasını isterdik ve ümidimiz en yakın zamanda aramızda olurlar. ' ifadelerini kullandı.

KONGREDE YÖNETİME ADAY DEĞİLİM

Artık kongrede aday olmayacağımı 1,5 yıl evvel açıklamıştım. Ve son 11 ayda zorlu bir süreç yaşadık. Artık bu konuda vermiş olduğum hizmetlerin yeterli olduğunu ve Fenerbahçe kongre üyeleri içinde çok gen arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum. Artık yoruldum ve benim yerime başka arkadaşların yer almaları gerekiyor. Bugün verilmiş bir karar değil. 19-20 Mayıs'ta yapılacak olan kongrede aday olmayacağım. Bugüne kadar verdiğim emekler helal olsun.

BAŞBAKAN FENERBAHÇE'Yİ TEBRİK ETTİ

Başbakan beni aradı ve kutladı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki gibi değil tüm taraftarların ve her iki takımın birbirini alkışlamasını böyle törenlerin yapılmasını istedi. Tüm oyuncularımızı, teknik kadro yönetimi, taraftarımızı ve Kaptan Alex'i kutlamamı istedi. Başbakanımıza da bu süreçte verdiği destekten dolayı teşekkür ederim sağ olsun var olsun.

BEYAZ GAZETE