Fenerbahçe'de Başkan Yıldırım'a 'destek' İçin Bir Araya Geldiler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen yemekli "destek" toplantısına yoğun ilgi gösterildi.

Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona; Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, yöneticiler, kongre üyeleri ve kulüp çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Yemek öncesi açılış konuşması için kürsüye çıkan Asbaşkan Murat Özaydınlı, konuşması sırasında duygusal anlar yaşadı. Başkan Aziz Yıldırım adına katılımcılara "Hoşgeldiniz" diyen Murat Özaydınlı, şunları söyledi:"Bu hoşgeldiniz Sayın Başkanım Aziz Yıldrırım’ın ’hoşgeldin’ sözü, bugün bu görev bana düştü. Onun adına konuşmak bile çok gurur verici. Hepinize çok teşekkür ederim. Sayın Başkanım herkesle tek tek ilgilenmemizi, tek tek teşekkür etmemizi, tek tek ne kadar Fenerbahçeli olmakla ne kadar gurur duyduğunu ve sizlerle gurur duyduğunu defalarca üstüne basarak söylememizi istedi. Biraz hisleniyorum kusura bakmayın. 3 Temmuz’dan beri geçirdiğimiz günleri hepimiz biliyoruz. Başkanımızın ve yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarımızın belirttiği gibi bize siz çok büyük güç verdiniz. Bu gücü aldıktan sonra inanın gerisi çok kolaydı."En kısa zamanda Başkan Aziz Yıldırım’ı aralarında görmeyi temenni ettiklerini belirten Özaydınlı, "Fenerbahçe Cumhuriyeti yıkılmayacak ayakta kalacak. Biz savaşmaya devam edeceğiz. İnşallah en kısa zamanda da Başkanımızı aramızda göreceğiz. Kendisi bizlerle beraber olmasa bile biliyorum ki, hepimizin kalbinde gönlünde. Hiçbir zaman dışarı çıkmadı, hep orada." diye konuştu.

Herkesi eşi ve çocukları ile kongreye beklediklerini ifade eden Özaydınlı, "Sizlerden yine Başkanımız adına hafta sonu yapılacak olan kongremize mutlaka eşlerimizle, çocuklarımızla, çoğunluklu bir katılım bekliyoruz. Bu katılım Fenerbahçe kongre üyelerinin ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün gücünü bir kez daha, hala anlamayanlara teyit eder nitelikte olacaktır." şeklinde konuştu.

Asbaşkanlardan Murat Özaydınlı konuşmasını Başkan Aziz Yıldırım’ın sözü, "Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe" ile tamamladı.Fenerbahçe Spor Kulübü Kadın Kongre Üyeleri Çalışma Komitesi Başkan Yardımcısı Gönül Çaylı ve Atilla Bartın, ellerinde Başkan Aziz Yıldırım’ın fotoğrafıyla kürsüye çıkınca bütün üyelerden alkış aldı. Ayrıca "Aziz Yıldırım" tezahüratları yapıldı.Toplantı sonrasında, dev ekranda Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçını izlediler.