Fatih Terim Galatasaray Muhabirleri İle Bir Araya Geldi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'de kazanılan şampiyonluğun ardından, Sarı-kırmızılı ekibi takip eden basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bulunan Tike Restoran'da gerçekleştirilen kahvaltıya, teknik direktör Fatih Terim, yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala ile yöneticiler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak katıldı.

Kahvaltının ardından basın mensupları ile sohbet toplantısı gerçekleştiren Terim, daha sonra kısa bir konuşma yaptı. Terim, “Her zaman yakınımızdasınız ve asıl cefayı çekenler sizlersiniz. Sizlerle bir kahvaltıda buluşmayı, sizlere teşekkür etmeyi, bu beraberliğin gelecek yıllarda da en düzgün şekilde devam etmesini dilemek için bir araya geldik. Bizim emeğimize nasıl saygı duyuyorsanız, sizin emeklerinize de nasıl saygı duyduğumuzu ifade eden bir koşma yapmayı uygun gördüm. Koca bir yıl emek verdiniz. Kahrımızı çektiniz. Kendi adıma, takımım adına ve arkadaşlarım adına geldiğiniz içini hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA