Fatih Terim, Florya'da Galatasaray Muhabirleriyle Kahvaltıda Buluştu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2011-2012 Spor Toto Süper Ligi şampiyonluğunun ardından, Galatasaray'ı takip eden gazete ve televizyonların muhabirleriyle Florya Metin Oktay Tesisleri'nde verilen kahvaltıda biraraye geldi.

Çok sayıda basın mensubunun katıldığı kahvaltıda takımın yardımcı antrenörlerin, Hasan Şaş ile Ümit Davala ile birlikte yöneticiler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak da hazır bulundu.Samimi ve bir sohbet havasında geçen kahvaltıda Terim soru almadı. Kahvaltı sonrasında kısa bir konuşma yapan Terim, "Bütün sene bizimle birlikte koşturdunuz. Asıl cefayı çeken sizlersiniz. Bugün görevli değil; davetlisiniz.'' dedi.

Sağına Hasan Şaş'ı soluna da diğer yardımcısı Ümit Davala'yı alan Terim konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Sizlerle bir kahvaltıda buluşmayı, sizlere teşekkür etmeyi, bu beraberliğin gelecek yıllarda da en düzgün şekilde devam etmesini dilemek için bir araya geldik. Bizim emeğimize nasıl saygı duyuyorsanız, sizin emeklerinize de nasıl saygı duyduğumuzu ifade eden bir konuşma yapmayı uygun gördüm. Koca bir yıl emek verdiniz. Hepimizin her saniye aynı olmadığı ortamda kahrımızı çektiniz. Kendi adıma, takımım adına ve arkadaşlarım adına geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Geçen sezondaki emeğiniz için teşekürler.''