Judocular Demirtaş'ı Gururlandırdı

Avrupa'da elde ettiği başarıdan dolayı Samsun'a gururla dönen İlkadım Belediyesi'nin judocuları sevinçlerini Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'la paylaştı.

Polonya'nın Opole kentinde 10-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Veteranlar Judo Şampiyonası’nda derece elde eden İlkadım Belediyesispor Kulübü judo takımı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. 35 ülkenin katıldığı şampiyonaya Türkiye'den Ankara, Sinop ve Samsunlu judocular katıldı.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı şampiyonada M7-81 kg kategorisinde İlkadım Belediyespor Kulübü Judocusu Mustafa Balcı, finalde Rus rakibiyle verdiği mücadelede berabere kaldı. Uzatma dakikalarında hakem kararı ile 2-1 yenik düşen Balcı, 2.olarak bronz madalyayı hak etti. M5-61 kg kategorisinde mücadele eden diğer İlkadımlı judocu Sefer Katipoğlu ise 5.oldu.

Sporu ve sporcuyu her platformda destekleyeceklerini ifade eden Başkan Necattin Demirtaş, “Sporcularımızın Avrupa'dan başarıyla dönmesi bizleri oldukça mutlu etti. Elde edilen başarıdan dolayı başta sporcularımız olmak üzere spor kulübümüze ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete İlkadım Belediyespor Kulüp Başkanı Sezai Onaran ve Kulüp Basın Sözcüsü Alattin Er de katıldı .

Kaynak: İHA