Altepe, Eski Futbolcuları Kabul Etti

Antalya´da düzenlenen 3. İnternational Master Cup Futbol Turnuvası´nda ikinci olan Bursalı masterler, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´yi ziyaret etti.

Merinos´taki Gönül Dostları Sofrası´nda gerçekleşen ziyarete; Bursalı masterlerin temsilcisi Nedim Kurtuluş, Teknik Direktör Can Akçay, Bursasporlu eski futbolcular Okan Yılmaz ve Fatih Çayla, Fenerbahçeli eski futbolcu Şenol Ulusavaş ve amatör takımlarda oynamış oyuncular katıldı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 3 gün süren İnternational Master Cup Futbol Turnuvası´nda 32 takım arasından çıkarak final oynadıklarını belirten Bursalı masterlerin temsilcisi Nedim Kurtuluş, final mücadelesi sonucunda ikincilik aldıklarını söyledi.

Kazandıkları ikincilik kupasını Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´ye getirmekten gurur duyduklarını ifade eden Kurtuluş, "Yabancı takımların da katıldığı turnuva boyunca; İngiltere ve Çekoslovakya gibi ülkelerde, Trabzonspor ve Galatasaray gibi kulüplerde oynamış oyuncularla kıyasıya mücadelelerimiz oldu. Turnuva sonucunda Ankara birinciliği elde etti. Sakarya, İngiltere ve Trabzon´dan masterleri yenerek finale kaldık. Finalde de ikinciliği aldık. Çok güzel zaman geçirdik. Bursa´yı layıkıyla temsil ettiğimize inanıyorum." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de sağlanan başarıdan dolayı Bursalı masterleri kutladı. Bursalı masterler, günün anısına Başkan Altepe´ye üzerinde imzalarının bulunduğu forma ile ikincilik kupasını takdim etti.