Slaven Biliç, Lokomotiv Moskova İle Anlaştı

Hırvatistan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Slaven Biliç Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımı ile anlaştı.

Biliç, daha önce milli takımdan ayrılacağını ifade etmişti. Türkiye Milli Takımı’nı eleyerek Hırvatistan’ı Euro 2012'ye taşımayı başaran deneyimli hoca Slaven Biliç’in yeni takımı belli oldu. Portekizli Jese Couceiro ile yollarını ayıran Moskova ekibi, Hırvat hoca ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Biliç, Euro 2012 şampiyonasının ardından takımının başına geçecek. Rusya Premier Ligi sona ermesinin ardından hocasıyla yollarını ayıran diğer kulüp ise Spratak Moskova. Ligi ikinci olarak tamamlayan Spartak’ın yeni hocası İspanyol Unai Emery oldu.

RUBİN’DEN CSKA’YA BÜYÜK DARBE
Ligin son haftasında Rubin Kazan, CSKA Moskova’yı 3-1 yenerek ikinci olmasını engelledi. Ligi üçüncü bitiren CSKA, Şampiyonlar Ligi’ne gitme hakkını Spartak Moskova’ya kaptırdı.Guss Hiddink’in takımı Anzhi Mahaçkala Zenit St. Petersburg’a 2-0 yenilerek büyük fırsat tepti. Anzhi’nin Zenit’i yenmesi halinde ligi üçüncü olarak tamamlayacaktı.Rusya Premier Ligi 2011-2012 sezonuna göre Zenit ve Spartak Moskova, Şampiyonlar Ligi’ne katılacak, Avrupa Ligi’ne ise CSKA, Dinamo Moskova, Anzhi ve Rubin Kazan katılacak.Tom ve Spartak Naclçik takımı bir alt lige düşen takımlar oldu. Rostov ve Volga takımı 2. Ligi üçüncü ve dördüncü bitiren takımlarla play-out oynayarak Premier Ligde kalmak için mücadele edecek.