Play-Off'a Çok Yakın...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta play-off mücadelesini sürdüren ve son haftaya avantajlı giren Turgutluspor'un oyuncu teknik direktörü Yusuf Şimşek, ''Play-off'u hak ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.

Yusuf Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bank Asya 1. Lig'e yükselmek için sezon başından beri uğraş verdiklerini, doğrudan bir üst lige çıkmayı planladıklarını, ancak bunu başaramadıklarını kaydetti.

Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizmelerine rağmen son haftaya play-off için en avantajlı takım olarak girdiklerini kaydeden Şimşek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Dün play-off yolundaki rakibimiz Altay karşısında mağlup duruma düşmemize rağmen beraberliği yakaladık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ligde son hafta kendi evimizde oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçı var. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp, play-off'a kalmak istiyoruz. Takım olarak bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Öncelikli hedefimiz play-off'a kalmak. Bunu başardığımız takdirde, Bank Asya 1. Lig'e çıkmak için gerekli potansiyelimiz var.''

Şimşek, play-off maçlarının Denizli'de olma ihtimalinin bulunduğunu, bunun kendileri için avantaj olabileceğini söyledi.

Denizlispor'un ve Denizli'nin kendisi için yerinin her zaman ayrı olduğunu kaydeden Şimşek, ''Denizli'de hep iyi günlerim geçti. Şayet play-off maçları Denizli'de olur ve biz de orada yer alırsak, Denizlispor taraftarının bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

-Son hafta öncesi son durum-

Şanlıurfaspor'un doğrudan Bank Asya 1. Lig'e yükseldiği Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, daha sonraki 4 takım Kırmızı Grup'taki ekiplerle birlikte Bank Asya 1. Lig'e çıkma mücadelesi yapacak. Ligde son haftaya 53 puanla 4. sırada giren Turgutluspor, son hafta kendi evinde Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak.

Rakibi karşısında en az 1 puan alması durumunda diğer sonuçlara bakılmaksızın play-off'a yükselecek Turgutluspor, sezon içindeki maçlarda rakipleri BUGSAŞ Spor ve Altay'a karşı üstün olduğu için olası puan eşitliklerinde rakiplerini geride bırakacak.

Sezon başında Turgutluspor'da oyuncu teknik direktör olarak göreve gelen Yusuf Şimşek, oynadığı 10 maçta 3 gole imza attı .

Kaynak: AA