Orduspor, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Kupası’nda oynadığı 6 maçı da kazanarak adını finale yazdıran Orduspor, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenmana sakatlıkları nedeni ile Yalçın, Selçuk, Sedat, izinli Emre, Abdurrahman, Gosso ve Stancu katılmadı.Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.Cuper; finale yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bugüne kadar yaptığımızın en iyisini yaparak bu karşılaşmadan da galip gelerek kupayı Ordu’ya kazandırmak istiyoruz. Kupa karşılaşmalarında grubumuzdaki tüm karşılaşmaları kazanarak lider olarak tamamladık. Şimdi sıra kupa karşılaşmasına geldi. Başarılı bir şekilde kupamızı almak istiyoruz.” dedi.

Basın mensuplarının bazı yayın organlarında yer alan transfer dedikoduları ile ilgili olarak sorulan soruya tecrübeli hoca, şu cevabı verdi:“Ben bu takımın teknik direktörü olarak benim haberim olmadan oyuncu transferleri gazete haberlerinde gerçekleştiriliyor. Bu haberleri kim çıkartıyor bilmiyorum ama benim bilgim yok. Sezon bittiği için transfer dönemlerinde bir sürü haber yayınlanır. Bu haberlere şimdilik aldırış etmeyin. Bazen futbolcuların kendi menajerleri futbolcuların değerlerini arttırmak için bu tür haberler yayıyorlar. Şuan için çalışmalar sürüyor, haberlerde geçen isimler doğru değil.” dedi.

Final karşılaşmasından sonra takıma 1,5 ay izin vereceğini ifade eden Cuper, “Temmuzun ilk haftasında Ordu’da toplanacağız. Muhtemelen Temmuz’un 1, 2, yada 3. günü Ordu’da bir araya gelerek çalışmalara başlayacağız. Final maçında güzel bir sonuç alarak tatile çıkacağız. Yarın futbolcularıma program yaparak tatilde formalarını korumaları için program vereceğim. Temmuz’un ilk haftası da tekrar bir araya gelerek antrenmanlara başlayacağız”. dedi.

Spor Toto Final Kupası maçı 17 Mayıs saat 20.00'da Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanayacak .