İnegöllü Tenisçiler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

İnegöl Belediyespor Masa Tenisi Takımı 24-27 Mayıs tarihleri arasında Amasya’da yapılacak olan Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.

Antrenör İsmail Gümüş nezaretinde çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyespor Masa Tenisi takımı, şampiyonada finallere kalan tek ilçe takımı olmanın yanı sıra; Bursa ilini bayanlarda temsil edecek tek bayan takımı olma özelliğini de taşıyor.

Bursa’da yapılan il şampiyonasında birinci olan, daha sonra Yalova’da yapılan Türkiye Şampiyonası eleme maçlarında grup birincisi olarak final sıralama maçlarına katılan Belediyespor Masa Tenisi Takımı yapılan maçlar neticesinde Beşiktaş, Yalova Belediyespor, Eskişehir DSİ, Bolu Çimento, Kırklareli Gençlik Spor ve Kırklareli İhtisas Spor kulüplerini geride bırakarak 24 ilden katılan takımlar arasında bölge 7.'si oldu. Türkiye genelinde ise 96 takım arasından finallere gitmeye hak kazanan 23 takım arasında yerini aldı. 24-27 Mayıs tarihleri arasında Amasya’da yapılacak olan finallere KKTC'nin katılımıyla 24 takım Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediyespor Başkanı Adem Tayyar, yoğun bir çalışma programı içerisinde olan masa tenisi takımına çok güvendiklerini ve şampiyondan iyi bir derece ile dönmeyi hedeflediklerini belirterek sporculara başarılar diledi.

Amasya’da 24 - 27 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına Katılacak Takımlar ise şu şekilde;İnegöl Belediyespor BURSA Büyükşehir Bld. A İZMİR
Fenerbahçe İSTANBUL Büyükşehir Bld. B İZMİR
İstanbul Veteran Spor İSTANBUL Keçiören B ANKARA
Büyükşehir Bld. A ANKARA Büyükşehir Bld. B ANKARA
Çukurova Ünv. ADANA Çalık Yedaş AMASYA
Seramik Spor A KÜTAHYA Seramik Spor B KÜTAHYA
Eğitim Spor KÜTAHYA Yedi Mart ARTVİN
Belediyespor YALOVA Gençlik Spor KIRKLARELİ
MTİ KIRKLARELİ Bolu Çimento BOLU
Özel İdare ZONGULDAK Gençlik Spor BATMAN
Gençlik Spor ELAZIĞ Petrol Spor BATMAN
Lüksat KIRKLARELİ K.K.T.C. K.K.T.C.