Doktor Da Var Mühendis De

Derbi maçtaki olaylara karışan 12'si çocuk 59 kişi gözaltına alındı. Zanlılar arasında doktor, mühendis, öğrenci, adliye personeli de var

F.Bahçe-G.Saray maçından sonra Kadıköy'de çıkan olaylarla ilgili 12'si çocuk 59 F.Bahçe taraftarı gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde işlem yapılan 12 çocuk ailelerine teslim edilirken, 47 kişinin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorguları sürüyor. Gözaltındaki kişilere kamu malına zarar verme, 6222 Sayılı Sporda Şiddetin Önlenmesi Yasası, polise mukavemet ve yaralamadan işlem yapılacak. Maç sonrası 36 kişinin yaralandığı olaylarda 9 polis otosu, 6 ambulans, 17 otobüs ile 68 metrobüsün zarar gördüğü ortaya çıktı.

GÖZALTINA alınanlar arasında doktordan mühendise, adliye personelinden üniversite öğrencisine kadar hemen her yaş ve meslek grubundan kişiler bulunuyor. Polisin yaptığı aramalarda bazı holiganların üzerinde molotof kokteyli, sopalar ve satırların da çıktığı öğrenildi.
STAT içi ve dışındaki kamera kayıtlarını inceleyen polisin, önümüzdeki günlerde birçok kişiyi daha gözaltına alması bekleniyor.