19 Mayıs Gençlik Kupası Finaline Çıkan Takımlar Belli Oldu

Mersin merkez ilçe Toroslar Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında bu yıl 7.’sini gerçekleştirdiği 19 Mayıs Gençlik Kupası Köylerarası Futbol Turnuvası’nın finaline çıkan takımları belli oldu.

Koray Aydın Stadı’nda 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü saat 15.00’te oynanacak final maçında Ayvagediği ile Çavuşlu takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta sonu Koray Aydın Stadı’nda oynanan yarı final müsabakalarında, rakibi Homurlu’yu 3-2 mağlup eden Ayvagediği ile Değirmendere’yi 1-0 yenen Çavuşlu şampiyonluk için mücadele edecek. Üçüncülük maçı ise 18 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da Homurlu ile Değirmendere takımları arasında oynanacak.

Turnaöayla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, finale adını yazdıran iki ekibi de kutlayarak, centilmence bir maç temennisinde bulundu. Köyler arasındaki kaynaşma, dayanışma ve yardımlaşmayı daha da pekiştirmek amacıyla yapılan turnuvanın amacına uygun bir şekilde geçtiğini belirten Tuna, 19 Mayıs Cumartesi günü oynanacak final maçına tüm sporseverleri davet etti.

Ayrıca, sporseverlerin final müsabakası öncesinde saat 13.00’te şöhretler karması maçını da izleme fırsatı bulabileceği bilgisi verildi .

Kaynak: İHA