Sarı - Kırmızılıların Şampiyonluk Coşkusu İzmir'de Sel Oldu

Galatasaray'ın 18. şampiyonluğu, Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir’de' Sarı-Kırmızılı taraftarları sokağa döktü.

Kutlamalarda herhangi bir taşkınlık yaşanmazken, Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarların birlikte oynamaları 'renklerin kardeşliği' olarak yorumlandı.

İstanbul FB Şükrü Saracoğlu Stadı’nda attı, coşku ülkenin dört bir yanını kaplamasının ardından Spor Toto Süper Lig'de 'Süper Final'in son ayağında Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maç başladığı gibi golsüz bitti, Cüneyt Çakır'ın son düdüğü ile birlikte sadece Kadıköy değil, tüm Türkiyede Sarı kırmızılı coşku yaşandı.

Galatasaray, Türkiye Futbol Ligi'nin 54. şampiyonu olarak tarihe geçerken, geneldeyse 18. şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray'ın bu başarısı, İzmir’de ‘de coşkuyla kutlandı İzmir’in Gözde eğlence tesisi olan İnciraltı Turkuaz City'nin başarılı sanatçısı Koray Güler’in söylediği birbirinden güzel şarkılarla oynayan Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar sporun barış ve kardeşlik olduğu belirtiler. Daha sonra sahneye çıkan Romantik aşk hikayeleri ile gönüllerde taht kuran ünlü radyo programcısı Ömer Köroğlu, seslendirdiği birbirinden güzel şiirlerle keyifli saatler yaşattı .

Kaynak: İHA