Kupa Türk Telekom Arena'da

2011-2012 Spor Toto Süper Lig'in Şampiyonu Galatasaray, Türk Telekom Arena Stadı'nda kupayı kaldırmayı bekliyor.

Spor Toto Süper Final'in 6. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda rakibi Fenerbahçe ile oynadığı maçın ardından şampiyon olan Galatasaray Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasına katılıyor.

"SARAÇOĞLU'NU YAKIN ŞAMPİYONLUK DAHA YAKIN"

Spor Toto Süper Final'in 6. haftasında dün oynanan Fenerbahçe maçının ardından 18. Kez şampiyonluğa ulaşan Sarı-kırmızılılar, bugün kendi evinde kupayı kaldırmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar stada coşku ile karşılandı. Türk Telekom Arena Stadyumu'nda en dikkat çeken manzara ise, "Saraçoğlu'nu Yakın Şampiyonluk Daha Yakın" pankartı oldu.

UJFALUSİ ŞAÇINI SARI KIRMIZIYA BOYATTI

Türk Telekom Arena Stadyumu'nda yapılan şampiyonluk kutlamalarında dikkatleri çeken başka bir ayrıntı ise Galatsaray'ın başarılı defans oyuncusu Ujfalusi'nin saç stili oldu. Başarılı oyuncu Türk Telekom Arena'ya saçları Sarı-kırmızı renklere boyanmış şekilde geldi.

FUTBOLCULARIN MİLLİ BAYRAKLARI ASILDI

Kutlama öncesi Türk Telekom Arena'ya, Galatasaray takımında forma giyen oyuncuların ülke bayrakları asıldı. Statta doğu tribünü üzerine, Türkiye ile birlikte İsveç, İspanya, Uruguay, Çek Cumhuriyeti, Brezilya ve Fildişi Sahilleri bayraklarının asılması dikkati çekti .

Kaynak: İHA