Galatasaraylı Futbolcular: Hakettiğimiz Şampiyonluğu Aldık

Galatasaraylı Necati Ateş, Sabri ve Engin Baytar, bu sezon hak ettikleri kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.



Sarı-kırmızılı takımın Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kazandığı kupanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan golcü futbolcu Necati Ateş, 'Çok zorlu süreçten geçtik. Çok problemler oldu. Ancak bugün yaşananlar Türkiye'ye yakışmıyor. Işıklar kapalı bir ortamda kupa aldık. Buna bir çözüm yolu bulunmalıydı. İnşallah bir daha böyle durumlar yaşanmaz. Şampiyonluk tüm Galatasaraylılara armağan olsun. Biz bu kupayı sonuna kadar hak etmiştik. ' diye konuştu.

Sabri Sarıoğlu'da, 'Hakkımız olan kupayı son oynadığımız sahada aldık. Zaten buradan kupayı almadan gidemezdik. Gerekirse sabaha kadar beklerdik. Kupayı almak için çok emek verdik. Herkese armağan olsun. ' dedi.

Engin Baytar ise 'Parayla bu mutluluğu satın alamazsınız. Bu yıl iki kupa aldığımızı düşünüyorum. 34 maç sonunda ligi şampiyon bitirmiştik. Puanımız yarıya bölündü ama 6 maç sonunda yine de şampiyon biz olduk. ' şeklinde konuştu.