Galatasaray, Şampiyonluk Kupasını Taraftarının Önünde Kaldırdı

Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen kutlama organizasyonunda, şampiyonluk kupasını taraftarının önünde bir kez daha kaldırdı.

Galatasaray taraftarı olan ses sanatçılarının da hazır bulunduğu kutlama töreninde sahanın ortasına kurulan plartforma ilk olarak kulüp başkanı Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim çağırıldı. Tek bir hareket yapacağını belirteren Ünal Aysal, Fatih Terim'in elini yukarı kaldırarak, kendisine yönelik 'ne mutlu sizinle olmak' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Fatih Terim de Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı 1 numaralı sarı - kırmızılı formayı başkan Aysal'a hediye etti.Fatih Terim de taraftarlara yönelik yaptığı konuşmada, Seyrantepe'yi 'aslanyolu' olarak niteleyerek, "Aslanyolu'nda oyuncularımız aslan gibi yürüdüler. Sizlerle birlikte bu güzel başarıyı kazandılar. Büyük taraftar her kuruma örnek olmuştur. Gerek centilmenlikte gerekse takımına sahip çıkmakta hoşgörüde ve saygıda en az şampiyonluk kadar başarılıdır. Tüm taraftarlarımıza elimi kalbime götürerek selam yolluyorum. Şampiyonluğu doya doya kutlamak tüm Galatasaraylıların hakkıdır. Bu şampiyonluk annenizin ak sütü kadar helaldir." şeklinde konuştu.

Daha sonra anneler gününü kutlayan Terim, "Başta kendi annem olmak üzere, dünyadaki tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Bu güzel koreografilere, ultrAslan'ın yaptığı ve haklı çıktığı tüm koreografilere teşekkür ediyorum. Demek ki ultrAslan 'ın önceden görme yeteneği var. Başta sayın başkanımız olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerine, Hasan Şaş, Ümit Davala başta olmak üzere tüm teknik ekibime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Tüm Galatasaray camiasına destekleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Ünal Aysal "Galatasaray'ımızın iftihar vesilesi ve efsanelerimizinden Fatih Hoca'ya benim de bir hediyem var" diyerek üzerinde 5 numara forma bulunan Fatih Terim heykeli hediye etti. Ünal Aysal ve Fatih Terim'in konuşmalarının ardından teknik heyet ve futbolcular tek tek sahneye çağırılırken, yabancı futbolcular, ülke bayraklarıyla plartforma geldi. Bu arada Melo ve Eboue'nin yapmış olduğu dans taraftarları coşturdu.Futbolcuların kupayla tura hazırlandığı sırada sarı - kırmızılı taraftarlar sahaya indi. Binlerce taraftar futbolcuların etrafını sararken, coşkularını birlikte yaşadılar. Anonslar sonunda tekrar tribünlere çıkan taraftarlar. Şampiyonluk turunun ardından tekrar sahaya inerek, gecenin hatırası olacak değişik argümanları aldılar. Bazı taraftarların kale ağlarını keserek yanına aldığı görüldü.