Fatih Terim: Şampiyonluk Anamızın Ak Sütü Gibi Helal

Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim, bu yıl kazanmış oldukları şampiyonluğun analarının ak sütü gibi helal olduğunu söyledi.



Sarı-kırmızılı kulübün Fenerbahçe ile Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda golsüz berabere kalarak sezonu şampiyon tamamladığı mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, 'Şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum. Oyuncularımı kutluyorum. Bu arada rakiplerimizi de tebrik ediyorum. Hiçbirimiz için kolay yıl olmadı. Bir kupa mı aldık, iki mi kupa aldık, iki defa mı şampiyon olduk, 3 gün sonra oynar mıyız hengamesi bitti. Galatasaray şampiyon oldu. Kendilerine söz verdiğim taraftarlarımıza elime göğsüme koyarak selam gönderiyorum. Onlar burda yoktu. Bu şampiyonluk tüm Galatasaraylılara armağan olsun. ' dedi.

14. haftada almış oldukları liderlikle Kadıköy'e geldiklerini ve buradan da şampiyon döndüklerini vurgulayan Terim, sözlerini şöyle tamamladı:

'Sezon başından itibaren özellikle ilk haftalardaki biraz bocalama dışında istikrarlı çizgi çizdik 14. hafta liderliği aldık. Buradan şampiyon olarak dönüyoruz. Bizim adımıza başarılı geçti. Bunun yanında bir sürü rekor kırdık. Esas hedefimiz Avrupa'da başarılı olabilmek, gideceğimiz çok yol var. Bazı maçları kaybetsek bile gurur duyulan bir takım oluşturduk. Bu yılki şampiyonluğumuz anamızın ak sütü gibi helaldir. '