Erzurum İkinci Amatör Küme

Erzurum İkinci Amatör Küme’de mücadele eden Ilıca İdmanocağı Belediyespor ile Palandöken Belediyespor, Aziziye’de karşı karşı geldi.

3 puan farkla lider olan Palandöken Belediyespor uzatma dakikalarında bulduğu golle liderliğini sürdürdü. İkinci Amatör Kümede 13. Hafta maçları hafta sonu oynandı. Lider Palandöken Belediyespor ile İdmanocağı Belediyespor 2-2 berabere kaldı. Maçı Belediye Başkanları Fatih Cengiz ve Orhan Bulutlar da izledi.

Erzurum İkinci Amatör Kümede 13. Hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynandı. Üç maçın oynandığı haftada en önemli maçta İdmanocağı Belediyespor ile Palandöken Belediyespor, Aziziye İlçesi 75. Yıl Orhan Tavlı Stadı’nda karşı karşıya geldi. Gol düellosunda galip çıkan olmadı ve maç 2-2 berabere bitince iki takımda birer puana razı oldu. Nefesleri kesen maça ilgi oldukça yoğundu. İki takım yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda taraftarın akın ettiği maçı Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar da izledi. İki ilçenin belediye başkanı maçta büyük bir dostluk tablosu oluşturdu. İdmanocağı Belediyespor 2-1 önde götürdüğü maçı uzatma dakikalarında yediği golle 2-2 berabere bitirince iki puan kaybetti. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, maçın dostça geçtiğini belirterek, iki takımı da verdiği mücadeleden dolayı kutladı. Cengiz, “İnanıyorum ki, iki takımda bundan sonraki maçlarını kazanıp, Birinci Amatör Kümeye çıkacaklardır.” dedi.

Öte yandan maç sonrası bazı taraftarlar uzatma dakikalarını fazla oynattığı gerekçesiyle karşılaşmanın hakemine tepki gösterdiler .

Kaynak: İHA