Avivasa ve Akbank Tarafından Düzenlenen Golf Kupası'nı Türk Takımı Kazandı

Dünyanın en büyük altıncı sigorta şirketi Aviva'nın Avrupa'da banka sigortacılığı alanında önde gelen ülkeler olan İspanya, İtalya, Rusya ve Fransa'da düzenlediği Golf Cup'ın Türkiye ayağı "AvivaSA Golf Kupası", AvivaSA ve Akbank işbirliğiyle 12 Mayıs Cumartesi günü Kemer Golf & Country Club'da düzenlendi.

AvivaSA Golf Kupası, AvivaSA CEO'su Meral Eredenk ve Akbank Private Banking'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Saltık Galatalı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Turnuvaya katılanlar arasında; AvivaSA Yönetim Kurulu Üyesi David Angulo, Akbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, Emine Sabancı Kamışlı ve Erhan Kamışlı, Meltem ve Kıvanç Oktay, Dilek ve Ali Nuri Türker, Ece ve Korhan Kurdoğlu, Banu ve Ali İpeker, Erdem Kıramer, Hasan Akçakayalıoğlu, Norge Reichenbach, Rana Esen,Birsel ve Alper Alp, Nesligül Aksoy, Meral İkizler ve Didem Aras gibi iş ve cemiyet dünyasının önde gelen ünlü simaları yer aldı

"Bireysel stableford handikap" modelinde oynanan turnuva çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. AvivaSA Golf Kupası'nı kazanarak, Eylül ayında Stockholm'de düzenlenecek büyük finalde Türkiye'yi temsil edecek 8 kişilik ekip; Gross birincisi Selahattin Özdoğan ve en iyi puan yapan isimler; Bülent Ciritçi, Erhan Kamışlı, Ju Hyun Lee, Zeynep Çelikoğlu, Ece Kurdoğlu, Cavit Yıldız ve Antoine Mocachen'den oluştu.

AvivaSA CEO'su Meral Eredenk golf turnuvasına ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ortağımız Aviva ile birlikte banka işbirliklerine çok değer veriyoruz. Bunun sonucu olarak da grup şirketimiz Akbank müşterilerine bir değer katmak istedik ve Aviva'nın uluslararası nitelik taşıyan golf turnuvasının bir ayağını da geçen yıl itibarıyla İstanbul'a taşıdık. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz AvivaSA Golf Kupası'nın kısa sürede golf dünyasının önemli etkinliklerinden biri haline geldiğini görmek bizi çokmutlu ediyor. Bugünkü organizasyonumuz, 20 Nisan 2012'de İspanya'da başlayan turnuvanın 2'nci ayağıydı. Şimdi sırada ülkelerarası yarışma heyecanı var. Turnuvanın İsveç'teki finaline katılacak ve ülkemizi temsil edecek takımımıza şimdiden başarılar diliyorum." Akbank Private Banking'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Saltık Galatalı da açıklamasında, "Bu proje ile yakın iş ortağımız AvivaSA ile birlikte, müşterilerimiz için düzenlediğimiz Aviva Uluslararası Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı gibi prestijli bir organizasyona imza atmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Kaynak: İHA