Antrenör Fidan: Maça Galibiyet İçin Çıktık; Ancak Başaramadık

Medical Park Antalyaspor Antrenörü Şenol Fidan, Gençlerbirliği maçına galibiyet için çıktıklarını; ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.

Spor Toto Kupası B Grubu’ndaki son maçta Medical Park Antalyaspor, sahasında Gençlerbirliği’ne 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası açıklama yapan Medical Park Antalyaspor Antrenörü Şenol Fidan, bugün sahada hedeflerinin son maçı galibiyetle bitirmek olduğunu; fakat bunu başaramadıklarını söyledi.

Ligde bazı hedeflerin önceden şekillendiğini ifade eden Fidan, oyuncuların bu kupaya adapte olmasının zor olduğunu bu kupa boyunca da genç oyunculara görev verdiklerini açıkladı.

Bu tür karşılaşmaların da gençlere faydalı olduğunu söyleyen Fidan, “Sıcağa rağmen oyuncularımız iyi mücadele ettiler. Bütün futbolcu arkadaşlara teşekkür ediyoruz.” dedi.

Antalyasporlu Sinan Kaloğlu ise sıcak hava şartlarında mücadele eden her iki takım oyuncularını da tebrik ettiğini, artık hazırlıklarını yeni sezon için yapacaklarını dile getirdi.Kırmızı-beyazlı Uğur İnceman da lig boyunca genel olarak iyi maçlar çıkardıklarını ligi istedikleri yerde bitirememelerine rağmen kupada final oynamak istediklerini; ancak bunu da başaramadıklarını kaydetti.

FUAT ÇAPA: İKİ TARAF İÇİN DE ÖNEMLİ OLMAYAN BİR MAÇ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa bugünkü karşılaşmanın iki taraf içinde çok fazla önemi olmayan bir maç olduğunu söyledi.

Bugünkü karşılaşmada da beklenen futbolun sahada olmadığını aktaran Çapa, bu kupaya katıldıklarında asıl amaçlarının genç oyunculara şans vermek olduğunu, kupa boyunca da bunu gerçekleştirdiklerini anlattı. Maçların sonucundansa genç oyuncuların performanslarını görmek kendileri için daha önemli olduğunu vurgulayan Çapa, “Bunlarda Gençlerbirliği adına kazanç olduğunu düşünüyorum. Hedef olarak da bunu belirlemiştik.” diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor’a karşı iki gol bulan Oktay Delibalta ise zor hava şartlarında bugün mücadele ettiklerini, maçı da kazanmak için sahaya çıktıklarını ve güzel bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.
Geçlerbirliği oyuncusu Mehmet Sedef de sezonu 3 puanla bitirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.