Ak Parti Manisa Milletvekili Özdağ Açıklaması

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Akhisar Belediyespor'un Spor Toto Süper Lig'e yükselmesiyle ilgili, ''Akhisar'ı, Manisa'nın değil Ege Bölgesi'nin takımı olarak kabul etmeli ve şimdiden kolları sıvayarak, Akhisar'ı kalıcı hale getirmenin yollarını aramalıyız'' dedi.

Özdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'e çıkmasından dolayı Akhisar Belediyespor'u tebrik ettiğini söyledi.

Manisaspor'un, Spor Toto Süper Lig'den düşmesiyle yaralı ve üzgün olduklarını dile getiren Özdağ, şöyle konuştu:

''Akhisar Belediyespor, hayallerimizi gerçeğe dönüştürdü. Hem Manisa hem de Akhisar adına mutluyuz. Manisa'da, marka devam ediyor. Manisa'nın, Akhisar'ın tanıtımını yapıp, Ege Bölgesi'nin Süper Lig'de takımı olmasının heyecanını yaşayacağız. Büyük bir başarı sağlandı. Akhisar'ı, Manisa'nın değil Ege Bölgesi'nin takımı olarak kabul etmeli ve şimdiden kolları sıvayarak, Akhisar'ı kalıcı hale getirmenin yollarını aramalıyız. Manisa Milletvekili olarak büyük sevinç duyuyorum. Başarıda emeği geçen Belediye Başkanımız, Kulüp Başkanımız, teknik heyet, futbolcularımız ve taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.''

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören de yazılı açıklamasında, Manisa'yı Spor Toto Süper Lig'de temsil etme görevinin, yeni sezonda Akhisar ekibinde olacağını belirtti.

Başarılarından dolayı kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Ören, şunları kaydetti:

''Manisa Milletvekili olarak, göğsümüzü kabartan, bize bu onuru ve sevinci yaşatan, Akhisar Belediyespor'a her zaman sahip çıkan ve gönülden destekleyen taraftarları ve Akhisarlı hemşehrilerimi de yürekten kutluyorum. Akhisar Belediyespor'un başarısının diğer takımlarımıza da ilham vermesi ve Süper Lig'de daha fazla Manisa takımı görmenin umudunu her zaman taşıyacağım. Manisa il ve ilçeleriyle bir bütün olarak, Akhisar Belediyespor'un yanında olacak ve başarılarının sevincini, her zaman olduğu gibi birlikte paylaşacağız. Manisa'yı Süper Lig'de temsil edecek olan Akhisar Belediyespor'a, yeni sezonda başarılar dilerim.' '

Kaynak: AA