Ünal Aysal’dan Dostluk Mesajı

Bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkında konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, akşam oynanacak maçta dostluğun kazanması dileğinde bulundu.

Sarı-kırmızılı takımı, Beşiktaş’ta kamp yaptığı otelde ziyaret eden Aysal, ziyaret öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyonun belirleneceği maç öncesinde dostluk mesajları veren Aysal, “Bugünün mesajı son derece basit; Dostluk kazansın ve dost Galatasaray kazansın” dedi.

Alışılmışın dışında Florya yerine otelde kamp yapılmasının akıllıca olduğunu ifade eden Başkan Aysal, “Pratik bir yaklaşım bu karşı tarafa geçmek için burası Florya’ya göre daha pratik. Florya ile buranın arasındaki mesafe uzun. Teknik ekibimizin bu konudaki tasarrufu son derece akıllıca” şeklinde konuştu.

“SAHADA YARIŞIYORUZ, DIŞARIDA SEVİŞİYORUZ”
Geçmiş günlerde, “Kadıköy’e tam kadro gideceğiz” şeklinde yaptığı açıklamanın hatırlatılması üzerine Aysal, “Biz çok kalabalığız kadronun üçte ikisi gitse tam kadro sayılır. Karşı tarafta da gayet iyi ağırlanacağımızı eminiz. Zaten kardeş kulüpleriz. Sahada yarışıyoruz. Dışarıda sevişiyoruz” ifadelerini kullandı.

Basında yer alana ekstra prim uygulaması hakkında da konuşan Aysal, Galatasaray’da maç primlerinin karşılaşma sonralarında belirlendiğini hatırlatarak, “Bizde maç bittikten sonra primler deklare ediliyor. Maçtan önce açıklamıyoruz. Çünkü motivasyonu bozuyor. Maçtan önce açıklanması da doğru değil” diye konuştu.

Bu akşam beraberliğin şampiyon olmalarına yettiğinin hatırlatılması üzerine ise Başkan Aysal şöyle konuştu: “Biz hiçbir zaman beraberliğe oynamadık. Herhalde hocamızın bugün vereceği taktik beraberlik için olmayacak.” Sarı-kırmızılı yöneticiler Sedat Doğan ve Abdurrahim Albayrak tarafından otelin kapısında karşılanan Aysal daha sonra takımı ziyaret etti .

Kaynak: İHA