Kadıköy'de Geri Sayım Başladı

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki final karşılaşması öncesi Kadıköy'deki heyecan katsayısı artıyor...

Fenerbahçeli taraftarlar, Spor Toto Süper Final'de bugün saat 19.00'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak dev derbi öncesi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı çevresinde toplanmaya başladı.

Stat kapılarının saat 16.00'da açılacağının açıklanmasına rağmen Sarı lacivertli taraftarlar, erken saatlerde stat çevresinde toplanmaya başladı. Yurdun dört bir yanından gelen taraftarlar, şampiyonluk inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Bu akşam saat 19.00'da Fenerbahçe ile Galatasaray, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda muhteşem bir finalde karşı karşıya gelecek.

Kadıköy'deki bu zorlu mücadele için Fenerbahçeli taraftarlar stat çevresinde erken saatler toplanmaya başladı. Kalabalık her geçen dakika artıyor. Taraftarlar davul - zurna ile eğlenceli dakikalar yaşıyor.

Öte yandan stat çevresindeki esnaf da erken saatlerde hazırlıklarını yaparken, bereketli bir gün geçireceklerini söylediler.