Gümüşhane’de Şampiyonluk Sevinci

Spor Toto Süper Final’in son müsabakasında Fenerbahçe ile berabere kalan Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Gümüşhane caddeleri sarı kırmızıya boyandı.

Müsabakanın son düdüğünün çalmasının ardından maçı izledikleri salonlardan akın akın Fatih parkı önünde toplanan grup daha sonra Cumhuriyet caddesi, Atatürk Caddesi ve Zafer Meydanı yönünde sürekli araç konvoyu ve yürüyüş gerçekleştirdi.

Sürekli slogan atarak yürüyen grubu evlerinin pencerelerinden izleyen vatandaşlarda eşlik ederken, bazı sokaklarda balkonlarında Galatasaray bayrağı bulunan evlerin önünde gruplar durarak slogan attı.

Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım aleyhine slogan atan grup yaklaşık 2 saat boyunca Gümüşhane caddelerini gezdi. KADIN ŞOFÖR KAZA YAPTI ŞOKA GİRDİ Yürüyüşler sırasında PTT önünde araç konvoyunun geçişi sırasında meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasında, kadın araç sürücüsünün şoka girmesi sonucu hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Ufak tefek kavgaların da yaşandığı yürüyüşler sırasında, İmamoğlu sokakta Fenerbahçeli taraftarlar ile Galatasaray’lı taraftarlar arasında “Arabama kim vurdu” kavgası çıktı. Galatasaraylı gruba sert çıkan Fenerbahçeli taraftarlara yaklaşık 10 kişilik Galatasaray taraftarı saldırdı. Kavganın duyulmasının ardından bölgeye gelen Çevik Kuvvet ekipleri olayı yatıştırırken, kavga her iki takımın taraftarlarının da bölgeden uzaklaştırılması ile son buldu .

Kaynak: İHA