Canaydın ve Polat'tan Sonra Aysal Da İlk Yılında Şampiyon Oldu

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, takımının mutlu sona ulaşmasıyla, başkanlığının ilk yılında zafere ulaşan 3. başkan oldu.

Sarı - kırmızılı ekipte Özhan Canaydın ve Adnan Polat da ilk yıllarında şampiyon olmuşlardı. Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile deplasmanda 0 - 0 berabere kalarak şampiyon olan Galatasaray'ın kulüp başkanı Ünal Aysal, başkanlığının ilk yılında şampiyonluk sevinci yaşadı. Mayıs 2011'de yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlık koltuğuna oturan Aysal, ilk sezonunda mutlu sona ulaştı.

CANAYDIN VE POLAT DA İLK YILLARINDA SEVİNMİŞTİ
Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanları merhum Özhan Canaydın ve Adnan Polat gibi, görevdeki ilk yılında futbol takımının şampiyonluğunu yaşadı. Merhum Özhan Canaydın 2001-2002 sezonunda, Adnan Polat ise 2007-2008 sezonunda, başkanlık koltuğuna oturdukları ilk yıllarında bu mutluluğu yaşamıştı. Eski başkanlardan Mehmet Cansun da 2001-2002 sezonunda olağanüstü genel kurulda devre arasında başkanlık koltuğuna oturmuş ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmıştı. Bu arada Galatasaray Kulübü'nde başkanlığa seçildiğinde yaptığı konuşmada, ''Tek vaadim var, başarı, başarı başarı'' diyen Ünal Aysal, ilk iş olarak teknik direktörlüğe sarı-kırmızılı takımda daha önce büyük başarılara imza atan Fatih Terim'i getirdi. Galatasaray'ı teslim ettiği Terim'in takımda yaptığı önemli revizyona destek veren Aysal, ''Cim Bom''un mutlu sona ulaştığı sezonda, vaat ettiği başarı sözünü yerine getirmiş oldu.