Başkan Yıldırım, Başarılı Sporcuları Altınla Ödüllendirdi

Karamürsel Belediye Spor Kulübüne bağlı Voleybol, Teakwondo ve Güreş takımları katıldıkları müsabakalarda derece elde ederek, kupaları rakiplerine kaptırmıyor.

Son düzenlenen müsabakalarda Kocaeli birincisi olan güreş takımı, üçüncü olan Voleybol takımı ve birinci olan tekvando takımını Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım altınla ödüllendirdi.

Karamürsel Belediyesi bayan voleybol takımı Gebze Sporu yenerek ligin üçüncüsü oldu. Belediye tekvando takımı Edirne Uluslarası 6.Tekvando şampiyonasına iki sporcu ile katıldı.

Kızlarda Aslı Parmak, erkeklerde Seyfullah Yayla dünya üçüncüsü oldu. Takım, daha sonra Değirmendere’de düzenlenen ve 16 takımın katıldığı müsabakalarda takım halinde birinci oldu.

Sporculardan Filiz Yılmaz, Ebrar Akay, Nisa Özkaya, Aynur Aleyna Yılmaz, Hümeyra Beser, Berat Taşçı, Aslı Parmak, Açelya Çelik birinci, Nisa Çetin ve Ayşenur Güven ise ikinci oldu.

Karamürsel Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı Kocaeli Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 nisan kupası serbest güreş turnuvasında takım halinde birinci oldu .

Kaynak: İHA