Başbakan Erdoğan Kupa İçin Devrede

Sarı - kırmızılı yönetici Abdurahim Albayrak, soyunma odasına getirilen kupayı almadıklarını, sahada kazandıkları kupayı sahada alacaklarını söyledi.

Ardından kupa tekrar sahaya götürüldü. Yönetici Abdurrahim Albayrak, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
'Şuan Rize'de bulunan sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı aradım. Yaşananları anlattım. Sayın başbakanımız da İstanbul valimiz Hüseyin Avni Mutlu'yu aradı ve gerekli talimatı verdi. Sayınh valimiz ile Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve diğer yöneticiler protokol tribününde toplantı yapıyorlar. Sahada gerekli güvenlik sağlandıktan sonra biz kupamızı alacağız. Buradan başbakanımıza tekrar teşekkür ediyorum. '

FATİH HOCAMLA EYÜP SULTAN'A SABAH NAMAZINA GİTTİK
Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe yönetimine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür de ederken, 'Buradan Rize'ye de dostlarımıza da selam söylüyorum. Onlar da yarın Akhisar Belediyespor'u yenerler inşaallah ve Süper Lig'e gelirler. Biz bir kez daha seviniriz. ' dedi.

Abdurrahim Albayrak, yayıncı kuruluşun muhabirinin, 'Sabah saat 05.00'te otelden ayrılmışınız nereye gittiniz?' sorusu üzerine ise 'Aslında bunu söylemesem iyi olur ama; Fatih hocamla birlikte Eyüp Sultan'a sabah namazına gittik. Dua ettik. ' diye cevap verdi.