Atal’ın Gururu Oldular

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde eğitim alanında elde ettiği başarılarla kendisinden sık sık bahsettiren Ayvalık Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri başarıda sınır tanımıyor.

ATAL öğrencilerinden tekvando sporcusu Yağmur Baysal, Almanya-Berlin’de yapılan şampiyonada 49 kiloda elde ettiği 3. lük derecesiyle şampiyonadan kupa ile ayrılırken, hem Türkiye’nin hem Ayvalık’ın hem de okulunun gurur kaynağı oldu. Genç sporcunun elde ettiği başarı ve şampiyonada kazandığı 3.lük kupasını okul arkadaşlarıyla paylaşırken, mutluluğu adeta gözlerinden okunduğu gözlendi.

Öte yandan, ilçe genelindeki liseler arası şiir okuma yarışmasında Ayvalık birincisi olan Esra Akman ise, ATAL’ın ayrı bir gurur kaynağı olmayı başardı. Önceki gün hafta arası tatiline girerken okul bahçesinde düzenlenen törende, okulu iki başarılı öğrencisi başarılarının sevincini arkadaşlarıyla paylaştı. Okul Müdürü Nevzat Saçı ile şiir okuma yarışmasında birinci olan Esra Akman’ın öğretmeni Sakize Gizep’in de hazır bulunduğu törende elde ettikleri başarıyı okullarına armağan eden iki öğrencinin, bu başarılarında kendilerine katkı veren Okul Müdürü Saçı ve öğretmen Gizep’e teşekkür ettikleri gözlendi .

Kaynak: İHA