Şenol Güneş: Ligi Üçüncü Bitirdik Ama Başarısız

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'i bu yıl üçüncü bitirmelerine rağmen başarısız olduklarını söyledi.

Takımın Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Uzun bir sezonu geride bıraktık. Bana göre bu yıl Beşiktaş'ta bizde büyük haksızlığa uğradık. Kötü bir sezon planlaması yapıldı. Avrupa Kupaları'nda oynadığımız için sıkıştırılmış bir sezon oynadık. Üçüncü olmamıza rağmen başırısızdık. Her konuyu kendi aramızda tartışacağız. Bize yapılan büyük haksızlıklar oldu. Bize yapılan haksızlıkları dile getireceğiz. Haksızlığa uğradığımızı haklı kalmak şartıyla yapmak zorundayız." diye konuştu.

Şenol Güneş, bu sezondan herkesin gerekli dersleri çıkarması gerektiğini ifade ederek, "Maalesef bu sezon futbol para için oynanıyor, böyle olunca bütün değerler yok olduğu bir sezon geçirdik. Futbola sadece heyacan getirilmeye çalışıldı ve parayla da susturulmaya çalışıldık. Maalesef bu yıl yaşanan olaylardan sonra suçlu ortaya çıkmadığı yerde herkesin suçlu olduğu bir yere düştük. Adaletin sağlanmadığı için herkes suçludur. Bir yerde hırsızlık olayı olmuşsa hırsız bulunana kadar herkes hırsızdır." dedi.