Olcan Adın: Beşiktaş Karşısıda İstediğimizi Aldık

Trabzonsporlu Olcan Adın, son dakikalarda Beşiktaş karşısında bulmuş oldukları beraberlik golüyle istediklerini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Bordo-mavili takımın deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada takımın golünü kaydeden yıldız oyuncu, atmış olduğu golü geçen hafta ameliyat olan babasına, kaleci Tolga'nın annesine ve kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Burak Yılmaz'a armağan ettiğini kaydetti.

Olcan Adın, serbest vuruştan önce Tolga'nın kulağına söylediği cümleleri ise şöyle açıkladı: "Tolga, bana kalecinin görüş açısını kapat daha iyi vurursun dedi.

Baraja 2 arkadaş daha koyup vurdum ve Gol attım." Yıldız futbolcu, bu sezonki performansı içinde, "Top her yerde yuvarlaktır. Gaziantep'te iyi performans gösteriyordum. Trabzon'da da iyi bir performans gösterdim. Bunda Teknik Direktör Şenol Güneş'in ve takım arkadaşlarımın katkısı çok fazla. Bana katkısı olan herkese teşekkkür ediyorum." diye konuştu Olcan Adın, karşılaşma içinse şunları dile getirdi: "Bizim adımıza ilk 45 dakika olumlu geçmişti. Burak'ın verilmeyen penaltı vardı. Yine kırmızı kart olmayan bir pozisyonda Burak atıldı. Böyle olunca oyunu kendi sahamızda kabul ettik. Talihsiz gol yedik. Daha sonra iyice oyundan düştük. Son dakikalarda bulduğumuz golle istediğimizi aldığımız için mutluyum. "