Kaplan Lakaplı Falcao, Bengal Kaplanıyla Sahaya İndi

Atletico Madrid’e Bükreş’teki finalde iki gol atarak UEFA Avrupa Ligi Kupası’nı kazandıran ‘Kaplan’ lakaplı Radamel Falcao, gerçek kaplanlarla sahaya indi.

Vicente Calderon Stadı'na getirilen Sibirya ve Bengal kaplanlarıyla poz veren Falcao’nun oldukça heyecanlı ve biraz da tedirgin olduğu görüldü.

Atletico Madrid Kulübü, İspanya’nın en eski sirklerinden Gran Circo Mundial’den iki kaplanı Vicente Calderon stadına getirterek Kolombiyalı yıldızına jest yaptı. Stada eşi Lorelei Dahiana ile gelen Falcao soyunma odasına giderek Atletico formasını giydi. Sahaya çıkarken üzerinde biraz korku olduğunu itiraf eden Falcao, “Çok mutluyum. Bu, hayatımda hiç yaşamadığım bir tecrübe ve çok heyecanlıyım. Kaplana biraz yaklaşarak onunla oynamanın tadını çıkaracağımı ümit ediyorum. Daha bana göstermediler ve üzerimde biraz korku var.” dedi.

Sahaya inerek Arthur adlı Sibirya kaplanıyla tanışan Falcao, onun sırtını sıvazladı ve basın mensuplarına poz verdi. Ardından Carla isimli 270 kg. dev Bengal kaplanını kafesteyken bir süre izledi. Kafesten çıkarılan Carla’ya korku dolu gözlerle bakan ‘Kaplan’ Falcao, “Küçük kaplana daha sonra arkasından dokunmak istiyorum; ama buna dokunma isteğim var mı yok mu bilmiyorum.” ifadelerini kullandı. Falcao, kaplanlarla çektirdiği fotoğraflara baktıktan sonra Carla’nın hangi filmlerde yer aldığını sordu. Sirkin hayvan terbiyecisi Eva Julia Christie, Bengal kaplanının Gladiator ve Dos Semanas filmlerinde oynamasının yanı sıra bir çok ünlü isimle reklamlarda rol aldığını açıkladı.

Etkinlikte çok güzel vakit geçirdiğini belirten Falcao, “Çok farklı deneyim oldu. Böyle gibi hayvanlarla bu tarzda kontakta bulunmak zor olsa gerek.” dedi.

Kaplanlarla bol bol poz veren Kolombiyalı yıldız, son olarak Sibirya kaplanı et yerken sırtını sıvazladı .