Aziz Üstel'den şok iddia.. Haziran ayında yeni seçim yapılacak

Beyaz TV ekranlarında Hüseyin Gülerce'nin sunduğu "Ortak Akıl" programına konuk olan spor yazarı Aziz Üstel'in, Türkiye Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören hakkında söyledikleri gündeme damgasını vurdu.

Şike davası kapsamında UEFA'nın son sözünü söylediğini kaydeden Üstel. 'Bu Türk Takımlarının kendi iç meselesidir, biz karışmıyoruz ' dedi. Muhtemelen Fenerbahçe, Galatasaray Şampiyonlar Ligine katılacak, Trabzonspor ya da Beşiktaş ise UEFA Kupalarına gideceklerdir. UEFA 'nın Türk takımlarını men etmesi gibi bir durum söz konusu değil. ' dedi.

HAZİRAN'DA YOLCU MU
TFF Başkanı Yıldırım Demireören'i sert sözlerle eleştiren Üstel, Haziran ayında yeni bir federasyonda yeni bir seçim olacağını iddia ederek ' 'Bu işler iyice sarpa sardı. Federasyon başkanı haziran ayında istifa edip gidecektir sanırım. Kulüplerin, spor yazarlarının, seyircinin sevip saygı duymadığı bir Futbol Federasyon'u var. Ara dönem başkanı Yıldırım Demirören. Kemal Derviş gibi geldi ortamı düzeltmeye çalıştı fakat olmadı. Sanırım haziran ayında doğru dürüst bir Federasyon başkanı seçilip işler yoluna koyulacaktır. Bu olaylardan artık herkes ders alacak ve bir daha da yinelenmeyecek ' ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE