Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Akhisar Belediyesporlu futbolcuları ziyaret ederek, destek verdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolcularla bir araya gelen Tanrıverdi, futbolculara baklava ikram etti.

Akhisar Belediyespor'un pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor'la önemli bir karşılaşma oynayacağını ifade eden Tanrıverdi, Akhisar Belediyespor'a başarılar diledi.

Bugüne kadar Akhisar Belediyespor'la yeterince ilgilenemediğini ifade eden Tanrıverdi, ''Ama arkadaşlarım diğer milletvekili arkadaşlarım ilgilendiler. Özellikle Akhisarlı milletvekilimiz Uğur Aydemir büyük ilgi gösterdi. Ancak Akhisar Belediyespor Süper Lig'e çıktığında hepimiz büyük destek vereceğiz ve kendileriyle birlikte olacağız. İnşallah Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor maçından istediği sonucu alarak, Süper Lig'de Ege'nin tek takımı olur. Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'e çıkmasını hem Akhisarlılar hem Manisalılar hem de Ege Bölgemizdeki tüm vatandaşlarımız beklemektedir'' diye konuştu.

Maçı izlemek istediğini ancak daha önceden planlanmış çalışma programı nedeniyle maça gidemeyeceğini ifade eden Tanrıverdi, ''O heyecanı, mutluluğu sahada yaşayamayacağım ama şimdiden bu mutluluğumu paylaşmak için buraya geldim. Bu şampiyonluğunu hem Akhisarlı hemşehrilerimiz özledi, Manisalı hemşehrilerimiz özlediler. Manisaspor'un küme düşmesinin ardından Akhisarspor'un Manisa'yı Süper Lig'de temsilini bekliyoruz'' dedi.

-Kırkağaç'ta temel atma törenine katıldı-

Manisa'daki temasları kapsamında Kırkağaç'ta Hıdırağa Mahallesi'nde Gelenbevi Eğitim Kurumları Okuma Salonu temel atma törenine katılan Tanrıverdi, roman vatandaşların yaşadığı mahalleden bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Tanrıverdi, kendilerinin üç önemli düşmanı olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

''Bunlardan birisi cehalet, diğeri ayrımcılık, bir diğeri ise bölücülüktür. Dolayısıyla bu üç düşmanımızla mücadele etmenin tek yolu elbette okumak, bilgili olmaktır. Okuduğumuz zaman bilgili olduğumuz zaman bu üç düşmanı yok etmemiz mümkündür. Ama okumazsak eğitimli olmazsak bilim sahibi olmazsak bu düşmanlarımızın güçlenmesine vesile oluruz. Bu mekan yavrularımızın okuma alışkanlığını, derslerini çalışma alışkanlığını sağlayacak. Yavrularımızın geleceğe sağlıklı bir şekilde hazırlanmasını temin edecek ve Türkiye'nin geleceğinin inşasında yeni bir dünyanın oluşmasında önemli bir katkı sağlayacak.''

Tanrıverdi, temel atma töreni ardından Kırkağaç Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Çam Festivali etkinlikleri kapsamında Çamlık tesislerinde düzenlenen yemek yarışması ödül törenine de katıldı.

Kaynak: AA