Aykut Kocaman, Aşırı Motivasyondan Çekiniyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, cumartesi günü Galatasaray'la oynayacakları Süper Final öncesi oyuncularını aşırı motivasyon nedeniyle uyardı.

Kocaman'ın oyuncuları ile yaptığı toplantılarda; bütün sezonun emeğinin bir maça bağlı kalmış olmasına rağmen sahada sakin olmaları gerektiğini, olası bir geri düşme durumunda bile kendilerine olan güvenlerini kaybetmeden son dakikaya kadar mücadele etmelerini söylediği öğrenildi.

Taraftarın arkalarında büyük itici güç olacağının altını çizen başarılı teknik adamın, ancak aşırı motivasyonun da oyun sistemlerini ters yönde etkileyebileceği, bu sebeple skor üstünlüğünü elde edene kadar kulaklarını tıkamaları konusunda futbolcularını uyardığı bildirildi.

Ayrıca Kocaman'ın Trabzonspor maçında sahada rakibine üstünlük kuran onbirini Galatasaray karşısında da büyük ölçüde bozmayacağı bildirildi.

Tecrübeli teknik adamın tek değişiklik olarak Galatasaray savunmasının hücum gücü en yüksek olan oyuncusu Eboue'yi durdurmak için, Dia'nın yerine Mehmet Topuz'a şans vermesi bekleniyor.

Aykut Kocaman, Aşırı Motivasyondan Çekiniyor

Devler, Kupa Töreni İçin Henüz Anlaşamadı
Tüm Türkiye cumartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan şampiyonluk maçını beklerken kupa töreninin maç günü yapılıp yapılmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak bu kritik karşılaşma öncesinde Sarı-Lacivertliler, G.Saray'ın şampiyon olması durumunda kupasını Kadıköy'de almaması için TFF'ye başvuru yaptı. F.Bahçe cephesinin bu isteğine G.Saray Başkanı Ünal Aysal da 'Biz de kupamızı taraftarımızın karşısında almak isteriz. ' diyerek olumlu bir cevap verdi.