Teknik Direktör Cuper'in Açıklaması

Orduspor, Spor Toto Kupası Grubu'nda Perşembe günü sahasında oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izinli olan Yalçın Ayhan ve Emre Özkan ile sakatlığı bulunan Selçuk Şahin katılmadı. Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli ile kaleci Saso Fornezzi ise takımdan ayrı salonda çalıştı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana düz koşu ile başlayan Karadeniz ekibi, çalışmaya kültür fizik hareketleriyle devam etti. Antrenman dar alanda kısa pas çalışması ve ayak tenisi çalışması ile sona erdi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Hector Cuper, Spor Toto Kupası maçlarında oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi.

Kupa maçlarında iyi mücadele ettiklerini ifade eden Cuper, şunları kaydetti:

''Önümüzdeki Ankaragücü karşılaşmasına da kazanmak için çıkacağız. Zaten grupta birinci sıradayız. Bu şekilde de devam edersek lider olup finale çıkacağız. Final oynamak her zaman iyidir. Tabi bu işin ucunda ödül varsa çok daha iyi olur. Finale çıkıp, kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımı motive etmekte zorlanıyorum. Belki final oynayıp turnuvayı kazanacağız. Fakat ödül hala belirlenmedi. Ne kazanacağımızı hala bilmiyoruz. Bence bunun bir an önce açıklığa kavuşması lazım. Amacı belirsiz maçlar oynuyoruz. Bu maçlarda sakatlıklarda yaşıyoruz. Mesela son maçta Selçuk sakatlandı ve bir süre takımımızdan ayrı kalacak. Burada oyuncularım inanılmaz özveride bulunuyor ve çok çalışıyorlar. Bundan dolayı da oyuncularıma teşekkür ediyorum.''

Cuper, bir basın mensubunun transfer çalışmalarına yönelik sorusuna ise, ''Şu anda devam etmekte olan bir turnuva var. Tabi ki buradaki oyuncular arasından gidecek isimler de olacak. Fakat turnuva bitene kadar bu isimleri veremem. Yeni gerçekleşecek transferlerle ilgili olarak yönetimimiz gerekli çalışmaları yapıyor. Bundan dolayı isim zikretmem doğru olmaz'' diye yanıtladı.

Bu arada, Ordusporlu futbolcular, antrenman öncesince teknik ekip ve kulüp çalışanlarıyla kulüp başkanı Nedim Türkmen'in doğum gününü kutladı. İstanbul'da bulunan Türkmen için kutlama mesajının yer aldığı bir pankart açıldı. Türkmen ise kendisine yapılan bu jesti tesis kameraları aracılığıyla İstanbul'dan izledi .

Kaynak: AA