Erman Hoca Canlı yayında hıyarları soydu, cacığı hazırladı

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetiminin aldığı kararlar Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun tepkisine neden oldu.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, 'Türk futbolundan bir cacık olmaz ' derken tepkisi ilginç bir protestoyla gösterdi. Canlı yayında cacık yapan Toroğlu, TFF yönetimini topa tuttu.

İZLEYİCİLER BİR ANDA ŞOKE OLDU
Kanaltürk'te yayınlanan ve yapımcılığını Serhat Ulueren'in yaptığı Telegol programında Toroğlu 'Futbolun cacığı çıktı ' dedi ve canlı yayında herkesi güldüren bir olaya daha imza attı. TFF'nin şike kararının tartışıldığı Telegol'de Toroğlu'nun canlı yayında cacık yapması izleyenleri adeta şoke etti.

İDDİANAME BİR ŞEY YARAMAZMIŞ
Gökmen Özdenek'ın iddianame için 'Bir ton ' sözlerini hatırlatan Toroğlu, Özdenak'la birlikte daha önceden hazırlattığı sebzelerin bulunduğu yere giderek 'Sevgili seyirciler bu iddianame. Böyle bir iddianame hazırlandı ve bu iddianame Türk futbolunun rezilliğini yazan bir iddianame. Biz bu iddianameyi nasıl çürütürüz diye uğraşıp durduk. Ve bugünde TFF başkanımız çıktı ve bu iddianamenin hiç bir işe yaramadığını ve yaramayacağını söyledi. '

İDDİANAMEYİ SALATALIKLARLA TARTTI
Gökmen dedi ki 'Bir ton ' Bu 400 sayfalık iddianameyi Adalet'in terazisine koyuyorum. Bu harbi terazi, hilesiz. ' deyip iddianameyi terazinin bir kefesine koydu. Terazinin bir kefesine de patlıcan, domates ve biberi koydu. İddianamenin ağırlığını sebzelerle eşitleyene kadar diğer kefeye sebze koymaya devam eden Toroğlu 'Polis teknik takip yaptı, savcı da yazdı. Ama Yıldırım Demirören işine gelince yargıda diyor, işine gelince her şey temiz diyor. İbrahim Akın'ı sordu bir gazeteci ama 30 saniye önce dedi ki saha tertemiz şike yok dedi. ' ifadelerini kullandı.

BİR HIYAR DAHA ÇIKAR GÖKMEN
Terazinin kefesine sebzeleri koyarken Toroğlu'nun 'Hıyar ver hıyar.Bir hıyar daha çıkar Gökmeni bir hıyar daha atsana.. Bu hıyar lazım olacak bana ' sözleri izleyenleri kahkahalara boğdu.

TÜRK FUTBOLUNDAN BİR CACIK OLMAZ
' Yıllardır bu alemin içindeyim ' diyen Toroğlu, iddianameyi tartmakla yetinmeyip daha önceden getirttiği yoğurtla ve salatalıklarla canlı yayında cacık yaptı. Eline aldığı salatalığı doğramaya başlayan Toroğlu 'Yıllardır bu alemin içindeyim. Bu Türk futbolunda bir şey olmaz ama ben cacık yapıyorum ' dedi.

TUZ GETİRİN LAN KOKMASIN
Cacığı yaptıktan sonra 'Tuz getirin lan bana kokmasın ' diyen Toroğlu ekranları başında izleyenleri gülme krizine sokarken, Erman Toroğlu'nun ilginç protesto yöntemi Twitter'in en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

BEYAZ GAZETE