Aydınspor 1923'te Genel Kurul Ertelendi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923'te genel kurul ertelendi.

Genel kurul, çoğunluk sağlanamayınca 23 Mayıs tarihine ertelendi. Öte yandan Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş, genel kurulda kesin olarak aday olmayacağını açıkladı.

Gümüş, Aydınspor 1923'ün bu yıl ligi tanıdığını, istedikleri hedefe ulaşamamalarına rağmen ilk yılda büyük tecrübe kazandıklarını söyledi.

Kulübün çok güçlü bir alt yapısı olduğuna dikkat çeken Gümüş, ''Aldığımız sonuçlar ortada. İç sahada kaybettiğimiz puanların yarısını alsak şimdi çok farklı şeyler konuşurduk. Artık yoruldum. Aydınlı iş adamları bu takıma sahip çıkacaktır. Daha şimdiden önümüzdeki yıl Aydınspor 1923'te forma giymek için bizleri arayan futbolcular ile futbolcularını pazarlamak isteyen menajerler var. Aydın Ticaret Odası, Aydın Belediyesi'nde görevlerim var. Aynı zamanda işyerimde var. Artık çok yoruldum'' diye konuştu.

Genel kurulda Aydınspor 1923'ün gelir kaynaklarını bağış miktarlarını ve harcanan miktarları açıklayacaklarını belirten Gümüş, ''Kulübün ne kadar borcu varsa ben üstleneceğim. Aydın'da aday olabilecek iş adamları vardır. Eleştirenlerin, söylemleri ile yaptıkları birbirine uymuyor'' dedi .

Kaynak: AA