Polislerle Şöhretlerin Maçında 'Süper Final' Konuşuldu

Türk Polis Teşkilatı’nın 167. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, polislerle futbolun şöhretleri halı saha maçı yaptı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü 'ndeki halı saha maçının bir bölümün izleyen İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, süper final maçlarının olaysız geçmesi için gerekli tedbirleri alacaklarını söyledi.

3-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan polis haftası etkinlikleri kapsamında, futbolun şöhretleri ve emniyet müdürleri birlikte halı saha maçı yaptı. Yağmur altında oynanan maçta renkli görüntüler yaşandı. Maçta, Beşiktaşlı Bayram, Mehmet Yozgatlı, Küçük Metin, Recep Çetin, Saido, Yasin Sülün gibi eski futbolcular yer aldı. Maçı, Saido ve Bayram 'ın yer aldığı beyaz formalı takım kazandı. Maç öncesi Spor Toto Süper Lig 'in süper final bölümü ilgili soruları yanıtlayan Recep Çetin, futbolseverlerin çekişmeli maçlar izleyeceğini, ancak Galatasaray 'ın daha avantajlı göründüğünü belirtti.

Mehmet Yozgatlı ise ligin en iyi 4 takımının birbirleriyle önemli maçlar yapacağını vurguladı. Yozgatlı, derbi maçların sonuçlarının önceden kestirilemeyeceğini ancak Galatasaray 'ın biraz daha şanslı olduğunu söyledi.

Süper final maç tahminleri sorulan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, maçlarala ilgili bir değerlendirme yapmasının doğru olmayacağını ancak maçların sorunsuz geçmesi için gerekli tedbirleri alacaklarını kaydetti.

Çapkın, “Futbolcuların dediği gibi, hak eden kazansın diyorum.” ifadelerini kullandı.