Dikaioulakos: Hücumdaki İyi Oyun Kazanmamızda Etkili Oldu

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off yarı final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Mersin Büyükşehir Belediyesini deplasmanda 82-73 yenerek finale çıktı.

Fenerbahçe'nin antrenörü Georgios Dikaioulakos, Maçı kazanmamızdaki en büyük etken hücumdaki iyi oyundu dedi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe'nin antrenörü Georgios Dikaioulakos , ''Özellikle çok müdafaa ribaundu verdik. Mersin Büyükşehir Belediyesi böylelikle sürekli oyun içerisinde tutundu. Ribaundları vermeseydik bu olmazdı. Maçı kazanmamızdaki en büyük etken hücumdaki iyi oyundu. Rakibimiz ilk maç hariç seride iyi maçlar çıkardı. Onları tebrik ediyoruz.'' Oyunculardan Olcay Çakır ise kendileri açısından zorlu bir seri olmasına karşın 3-0 bitirmeyi başardıklarını söyledi.

KALAYCIOĞLU: SEZON BAŞINDAKİ HEDEFLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK

Mersin Büyükşehir Belediyesi antrenörü Zafer Kalaycıoğlu ise sezon başındaki hedeflerinin hepsini yerine getirdiklerini kaydetti.

Bugünkü maçla birlikte kendileri için artık sezonun sona erdiğini belirten Kalaycıoğlu, takımlarını destekleyenlere teşekkür etti.Rakipleri karşısında Deniz ve Melek'in sakatlıkları nedeniyle dar rotasyonla mücadele etmek zorunda kaldıklarını vurgulayan Zafer Kalaycıoğlu şunları kaydetti: ''Bugün bir galibiyet daha alsaydık çok güzel olacaktı. Elimizden geleni yaptık ama maçın sonlarında dar bir rotasyonla mücadele etmek zorunda kaldık. Rotasyon daralınca oyuncular daha fazla yoruldu. Dolayısıyla maçı kaybettik. Fakat mücadele olarak taraftarlarımız için elimizden geleni yaptık.'' Oyunculardan Çisem İncel ise iyi bir sezon geçirdiklerini söyledi.