Buz Hokeyi A Milli Takımı Erzurum’da Kampa Devam Ediyor

15-21 Nisan tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenecek olan Dünya Kupası 3. Grup maçları öncesi çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Erzurum-Ilıca karayolu üzerindeki 3 Binlik Buz Hokeyi salonunda günde çift idmanla çalışmalarına devam eden A Milliler tüm güçleriyle Şampiyonaya bileniyorlar. A Millilerin baş antrenörlüğünde Tuncay Kılıç, yardımcı Antrenörlüğünde ise Çağrı Karabulut ve Cengiz Çıplak görev yapıyor.

Baş Antrenör Tuncay Kılıç yaptığı açıklamada şampiyonada ilk ikiye girecek takımın 2. Guruba yükseleceğine dikkat çekerek; Türk Milli Takımı olarak bunu başaracak güçte olduklarını ve oyuncularına sonuna kadar güvendiğini dile getirdi.

15-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak Şampiyonaya Türkiye, Yunanistan, İrlanda, Kuzey Kore, Lüksemburg ve Moğolistan katılacak.

7 Nisan 2012 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile başkanlık koltuğuna oturan Orhan Duman yaptığı açıklamada; eski yönetimin oluşturduğu teknik kadronun sonuna kadar arkasında olduklarını ve yapılacak olan Dünya Kupasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirtti.

Ayrıca Duman; 15-21 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Şampiyonaya tüm Erzurum halkını Milli Takımımızı desteklemek için davet etti .

Kaynak: İHA