Üniversiteler Arası Futsal Ligi E Grubu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Futsal Ligi E Grubu'nda mücadele eden Malatya İnönü Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi'ni yenerek, grupta 4'te 4 yaptı ve liderliği garantiledi.

Malatya İnönü Üniversitesi spor salonunda oynanan karşılaşmada 1-0 geriye düşen İnönü Üniversitesi, özellikle ikinci yarıda rakibine karşı büyük bir üstünlük sağlayarak, zorlu mücadeleyi 10-7 kazandı. Grup'ta 4'te 4 yapan İnönü Üniversitesi, liderliği garantiledi. Futsal Ligi'nde iyi bir performans ortaya koyduklarını belirten İnönü Üniversitesi Futsal Takım Antrenörü Murat Kayapınar, 4'te 4 yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kayapınar, iyi bir ekip olduklarını ifade ederek, "Grup'ta oynadığımız4 maçı da kazandık. Bu karşılaşmalarında takımımız iyi bir performans ortaya koydu. Özellikle ilk iki maçımızda eksik olmamıza rağmen kazanmasını bildik. Daha Sonradan eksiklerimizin de takıma katılmasıyla birlikte gerçek gücümüz ortaya çıktı. Takım olarak 4 maçımızı da kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Süper Lig elemelerini geçmek istediklerini kaydeden Kayapınar, "Grup'ta sporcularımız üst düzey bir performans ortaya koydu. Son maçımızı Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile deplasmanda oynayacağız. Gaziantep Üniversitesini yenerek, grupta birinci olmayı büyük ölçüde garantiledik. Amacımız Kilis 7 Aralık Üniversitesini yenerek, grubu namaglup tamamlamak. Ardından da Süper Lig elemelerinde başarılı olmak. Bunu başarabilecek güçteyiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA