Turgutluspor Yenildi, Maç Sonunda Olaylar Çıktı

Sahasında Tepecikspor’a 1-0 yenilen Turgutluspor taraftarları, futbolculara ve teknik direktör Yusuf Şimşek’e sözlü saldırıda bulununca olaylar çıktı.

Kötü tezaruhatlarına sinirlenen takım kaptanı Serhat Akın, Teknik Direktör Yusuf Şimşek, futbolculardan Tolga Doğantez ile Burak Karaduman, taraftarların bulunduğu tirübünlerin tel örgülerine yüklenerek taraftarlara hücum ettiler. Olaylar emniyet ve özel güvenlik görevlilerinin araya girmesi ile yatıştırılırken, taraftarlar Yusuf Şimşek’in istifa etmesi yönünde tezarruhat yaptılar.

Maç sonunda açıklama yapan Teknik Direktör Yusuf Şimşek şunları söyledi: “Fazla söyleyecek bir şey yok. Maç içerisinde futbolcularım galip gelmek için her şeyi yaptı. Maç sonunda yapılanlara üzüldük. Sonuçta biz hepimiz Turgutluspor’un başarısı için mücadele veriyoruz. Keşke bunlar olmasaydı, yaşanmamış olsaydı. Maç kaybettik, taraftarlar sinirli bizler kaybettiğimiz için sinirliyiz. Taraftarlar kendilerine göre haklıdır ama bu şekilde tepki vermeleri doğru değil. Neticede b takım hepimizin takımı, Turgutluların takım, hepimize geçmiş olsun diyorum. Daha önümüzde 6 maçımız var hedeften şaşmış değiliz. Görevimizin başındayız” dedi.

Futbolculara stad çıkışında tepki gösteren ve otobüse saldırmak isteyen taraftarlar polis tarafından uzaklaştırılırken, 1 taraftarın gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak: İHA