Şampiyon Başkanı Ziyaret Etti

1.Amatör Kümede mücadele eden ve sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Süper Amatör Ligine çıkmayı başaran Çayırovaspor yetkilileri ve futbolcular Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ve başkan yardımcılarını ziyaret ettiler.

Çayırova ilçesinde bulunan 6 spor kulübünden biri olan ve 1. Amatör Küme 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Çayırovaspor heyeti, Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ı da ziyaret etti. 1. Amatör Kümeden, Süper Amatöre çıkan tek kulüp olmanın sevincini ve haklı gururunu yaşadıklarını vurgulayan kulüp başkanı Vahdet Kılıç, Çayırova’yı Süper Amatör Ligi’nde temsil etmenin çok sevindirici bir durum olduğunu kaydetti.

Başarıya giden yolda teknik heyeti ve futbolcuları Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın karşısında bir kez daha tebrik ettiğini belirten Kılıç, “Çayırova ilçemizin adını Süper Amatör Liginde de duyuracağımız için çok mutluyuz. Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Sporun her branşta gelişmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu anlamda Belediye Başkanımız Ziyaettin Akbaş’a da teşekkür ediyorum. Çayırova’nın spor kenti olarak anılması ve göz önünde bulunması için yapılan çalışmalar ortada. Bizlerde spor kulüpleri olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Sözlerine “Şampiyon Çayırovaspor” diyerek Çayırovaspor Kulübü Başkanı Vahdet Kılıç’ı, teknik heyeti ve futbolcuları teker teker tebrik eden Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, sporun Çayırova’ya değer kattığını söyledi.

Çayırova’da bulunan spor kulüplerinin daha iyi yerlere gelmek için çok çalıştığını bildiklerini vurgulayan Başkan Akbaş, her branşta başarılı olmak için sportif tesislerin ilçeye konuşlandırılacağını söyledi.

Futbol branşında FİFA Standartlarına uygun stadyumlarının olduğunu kaydeden Başkan Akbaş, salon sporlarının da gelişmesi için kapalı spor salonunun yıl içerisinde inşasına başlanacağını belirtti.

Salon sporları açısından yeni bir tesisin Çayırova’ya kazandırılacağını ifade eden Başkan Akbaş, 1500 kişi kapasiteli kapalı spor salonunun inşa edileceğini dile getirdi. Futbol dışında basketbol, voleybol gibi salon sporlarında da boy göstermek istediklerini kaydeden Başkan Akbaş, gelecek nesile spor kenti bırakmak için çalıştıklarını vurguladı. Başarının her branşta olması gerektiğini belirten Başkan Akbaş, “Çayırovaspor Kulübümüzü kutluyorum. Futbol branşında alınan bu başarının diğer branşlara da yansıması, salon sporlarının artık ilçemizde hayat bulmasını sağlayacağız. Gençlerimizin sporla iç içe olması için çalışmalarımız var. Bir marka olan Çayırova Koşusuna halkımızın ve gençlerimizin katılması bizleri çok mutlu ediyor. Bu yıl 27 Mayıs’ta gerçekleşecek koşumuza da yine tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Karşılıklı fikir alışverişi içerisinde devam eden ziyaretin sonunda kulüp yetkililerini ve futbolcuları bir kez daha tebrik eden Başkan Akbaş’a spora verdiği destekten dolayı plaket takdim eden kulüp başkanı Vahdet Kılıç, Süper Amatör Ligde Çayırova’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini ve hedeflerinin bal ligi olduğunu söyledi.

Kendisine takdim edilen plaketi alan Başkan Akbaş’a teknik ekipte belediye başkanı Ziyaettin Akbaş’ın adı yazılı olan 41 numaralı kulüp formasını hediye etti .

Kaynak: İHA