Osmancık'ın Spor Yatırımları Bakan Kılıç'ın Takibinde

Çorum'un Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük ve Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile görüştü.

Samsun'da oluşturulan Gençlik Ormanı'ndaki fidan dikme törenine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç katıldı.

Törende Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük ile Belediye Başkanı Bekir Yazıcı da hazır bulundu.

Fidan dikme töreninde Bakan Kılıç ile bir araya gelen Kaymakam Küçük ve Başkan Yazıcı, yapılan spor yatırımları hakkında bilgi verdiler. Küçük ve Kılıç, ayrıca Bakan Kılıç'ı yapılacak çalışmaları ve yatırımların yerinde görmesi için Osmancık'a davet ettiler.

Osmancık hakkında yapılan çalışmaları dinleyen Bakan Kılıç, "Osmancık ve ilçedeki spor yatırımlarımız yakın takibimde" dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı'nın Osmancık'a Güreş Eğitim Merkezi yapılması için sunduğu projede sona gelindiği ve yakın zamanda çalışmaların başlayacağını ifade eden Başkan Yazıcı, Bakan Kılıç'a projeye verdiği destek ve ilgide dolayı teşekkür etti.

Bakan Kılıç'a Osmancık'a yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür ettiklerini ve yeni yatırımlarla ilgili de görüştüklerini ifade eden Başkan Yazıcı, "Sayın Bakanımız, ilçemizdeki yatırımlarla ilgili Müsteşar Yardımcısı Yavuz Çelik'ten bilgiler aldığını ve onunla birlikte takip ettiklerini söyledi.

Sayın Bakanımız şu ana kadar tüm çalışmalarımızda desteklerini esirgemedi. Güreş Eğitim Merkezi projemizi de anlattık ve bizlere verdiği destekten ötürü kendisine teşekkür ettik. Bakanımızı ilçemize davet ederek,yatırımlarla ilgili de çalışmalar yapmak istediğimizi dile getirdik" diye konuştu .

Kaynak: İHA