''Futbolcularımızın İnancı Maçı Kazanmamızı Sağladı''

Giresunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, ''Futbolcularımızın inancı maçı kazanmamızı sağladı'' dedi.

Altın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin çok iyi organize olmuş takımlarından biriyle yaptıkları karşılaşmada kazanan taraf olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Giresunspor'un ligdeki konumu nedeniyle maçı kazanmaktan başka çaresinin olmadığını belirten Altın, ''Hiçbir zaman takım ayırt etmeksizin tüm gayret ve çabamızı aynı şekilde sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bu maçta da aynı özveriyi gösterdik. Girdiğimiz bazı pozisyonlarda eksik kaldık ama bu hiç önemli değil. Önemli olan inancımızdı ve bunu sonuca yansıttık'' diye konuştu.

Takımda 6 futbolcunun sakatlığının bulunduğu bir dönemde böylesi önemli bir maçı kazanmanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, Altın, futbolcuların inancı maçı kazanmalarını sağladığını sözlerine ekledi.

-Kartalspor cephesi-

Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise Giresunspor maçının zorlu olacağını bildiklerine işaret ederek, şöyle konuştu:

''Geçen hafta İstanbul Güngörenspor ile berabere kalarak beklemediğimiz bir puan kaybı yaşadık. Bu durum kendimizi ifade eden konum içinde moral kondisyonumuzu bozdu. Hafta içinde tüm azmimizle bu maça hazırlandık. Giresunspor'un da ligde kalabilmek için mücadele veren bir yapısı var. İyi konsantre olamadığımız maça iyi başlayamadık. Bir gol yedik ve rakip 10 kişi kalsa da girdiğimiz pozisyonlarda maça hükmedemedik. Çok istekli ve kazanmak isteyen bir yapımız vardı ancak maalesef mağlup olduk. Giresunspor'u tebrik ediyoruz.' '

Kaynak: AA