Çaykur Rizespor'da Karşıyaka Galibiyetinin Sevinci Yaşanıyor

TFF 1. Lig'de inişlli çıkışlı haftalar yaşayan Çaykur Rizespor bugün kendi evinde ağırladığı Karşıyaka'yı 2 - 1 mağlup etti. Maçın ardından bir açıklma yapan Karşıyaka teknik direktörü Besim Durmuş, "Söylenecek bir şey yok, mağlup olduk Çaykur Rizespor'u tebrik ediyorum." dedi.

Karşıyakalı futbolculardan Erhan ve Özgürcan ise bundan sonra hedeflerine ulaşmak için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Çaykur Rizespor maçını biz de kazanabilirdik, ama olmadı." şeklinde konuştular.Çaykur Rizespor teknik direktörü Giray Bulak ise maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün sahada benim kumandamda olmayan bir Çaykur Rizespor vardı. Hele de ilkyarı sanki başka bir şey yapıyorlardı. Ben de anlam veremedim. Ama ikinci yarı bunu telafi ettiler. Kazanmasını bildiler, ben herkesi tebrik ediyorum." dedi.

Çaykur Rizesporlu futbolculardan kaleci Ramazan ise "Kazandığımız için çok mutluyuz. Bu başarılar devam edecek. Hedefimiz olan Spor Toto Süper Lig'e çıkmak için bundan sonra da elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.