Çan Ekibi Etilispor, Küçükkuyuspor'u Mağlup Etti

Çan'ın Çanakkale 2. Amatör Lig'deki iki temsilcisinden biri olan Etilispor sezona galibiyetle başladı.

Etilispor, Çanakkale 18 Mart Gençlik Stadı'ndaki karşılaşmada Küçükkuyuspor'u 5-2 mağlup etti. Etilispor'un gollerini Fuat, Önder, Murat ve Emre Duman , Küçükkuyuspor'un gollerini ise Erman Yıldız ve Gökhan attı.

Etilispor Başkanı Hasan Çakar, hedeflerinin Çanakkale Birinci Amatör Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

-Çan MYO öğrencilerinden vize öncesi moral etkinliği-

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu öğrencileri özel bir kır bahçesinde düzenlenen etkinlikte, vize sınavları öncesi stres attı.

Çan MYO Öğrenci Temsil Kurulu Başkanı Hasan Eser Kayhan, eğlenceye öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini belirterek, ''Vize sınavlarından önce hep birlikte stres atmak istedik. Bu tip organizasyonlar üniversitedeki arkadaşlarımızın birbirlerini daha iyi tanımasını ve sağlıklı ilişkiler kurmasını kolaylaştırıyor'' dedi.

-Çanlı yerel şarkıcıdan polislere konser-

Çanlı yerel şarkıcı, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Şahin Karademir'in Kaleseramik Fabrikaları Havuzbaşı Tesisleri'nde verdiği konsere, polislerin yanı sıra daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Metehan Gözütok ve Hakan Çelik önderliğinde öğrencilerden oluşan ''Fetheden adımlar'' ekibi ise halk oyunları gösterisi sundu.

Konsere, Kaymakam Hasan Gözen, Cumhuriyet Savcısı Can Tümer Kiriş, İl Genel Meclisi İkinci Başkan Vekili Halil Turhan da katıldı .

Kaynak: AA