Adana Demirspor Coştu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor'da keyifler yerinde.

Denizli Belediyespor'u 4-0'lık skorla geçip, sezonun en farklı galibiyetine imza atan Mavi Şimşekler, şimdi de rakiplerinin puan kaybını bekliyor.

YENİDEN YAPILANMA MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI
Sezona 'şampiyonluk' parolası ile başlayan, ancak beklenmedik puan kayıplarıyla zirve yarışında ağır darbe alan mavi-lacivertlilerde, Zehmet Gökoğlu'nun 'olağanüstü kongre' sonrasında başkanlık görevine gelmesiyle başlayan yeniden yapılanma süreci meyvelerini vermeye başladı.

Gökoğlu ile birlikte ilk olarak teknik ekipte kan değişimine gidilirken, kritik Denizli Belediyespor maçı öncesinden göreve getirilen ve takımla birlikte sadece 3 antrenmana yapabilen Ercan Albay, Adana Demirspor'un başında çıktığıilk maçtan galip ayrılmayı başardı. Denizli Belediyespor karşısında ortaya konulan futbol ve alınan 4-0'lık farklı galibiyet, Albay'ın karnesine 'artı' olarak yazılırken, maç sonrasında taraftarlar da Albay'a sevgi gösterilerinde bulunarak tam destek verdi.

"TAŞLAR YERİNE OTURDUKÇA DAHA İYİ OLACAĞIZ"
Denizli temsilcisi karşısında alınan 3 puan, aynı zamanda da sezonun en farklı galibiyeti olma özelliği de taşırken, İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Ercan Albay ise, takım olarak henüz istenilen noktada olmadıklarını ve daha çok çalışmak zorunda olduklarını dile getirdi. Albay, "Göreve geldikten sonra takımla birlikte sadece 3 maça çıkabildim. Futbolcularımı ve ne yapabileceklerini henüz tam olarak bilmiyorum. Bu nedenle ilk maç biraz zor oldu diyebilirim. Ancak zamanla taşlaryerine oturacak ve çok daha iyi bir noktaya geleceğiz. Sahada koşan, savaşan ve mücadele eden bir takım oluşturmak istiyorum. Denizli Belediyespor maçında bunun sinyallerini verdik ama bu yeterli değil" dedi.

"BİZE OLAN GÜVEN VE İNANCI BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ"
Futbolcuların sahada iyi niyetle mücadele ettiği ve takım içindeki dayanışma ve yardımlaşmanın da üst seviyede olduğuna dikkat çeken Albay, açıklamasını da şöyle sürdürdü; "Ancak bu yeterli değil. Sahada da en az hatayla oynayıp, doğru zamanda doğru işler yapmak zorundayız. Sonuçta Adana Demirspor büyük bir camia ve bu camia bizden başarı bekliyor. Taraftar TFF 1. Lig'e yükselmemizi istiyor ve buna yürekten inanıyor. Bize olan güveni ve inancı boşa çıkartmamak için elimizden gelenin en iyisi yapmakzorundayız. Bu noktada da ilk adımı attığımızı düşünüyorum. Kalan maçlarımızı da kazanıp, belirlenen hedeflere ulaşmak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. "

Kaynak: İHA