45. Yılında Fotoğraflarla Orduspor Sergisi

Orduspor Kulübü tarafından '45.Yıl Orduspor Fotoğraf Sergisi' Kültür ve Kongre Merkezi Büyük Salonda açıldı.

Açılış kurdelasını Orduspor Genel Sekreteri Adem Türkmen, Ordu İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Yılmaz, Kültür ve Turimz Müdürü Erkan Gülderen ve Erol Aydoğdu kesti. Fotoğraf sergisinde 45 yıllık Orduspor tarihinin fotoğrafları ile 26 Yıl sonra yeniden çıkılan Süper Lig’den ilginç fotoğraflar yer aldı.

Yaklaşık olarak 350 fotoğrafın yer aldığı sergide bugüne kadar gün yüzüne çıkmayan ve ilk kez sergilenen fotoğraflar yer aldı. Sergi'nin ilk gününde Teknik Direktör Hector Cuper'de serginin açılışına katılarak fotoğrafları inceledi. Cuper, kendi fotoğraflarının bulunduğu kareleri ilgi ile incelerken, 'Bu fotoğrafların çekildiğinden bile haberim yoktu. Bu fotoğraflar beni mutlu etti ve duygulandırdı." dedi.

Orduspor Genel Sekreteri Adem Türkmen, "45 yıllık Orduspor tarihini fotoğraflar ile ilk kez sergiliyoruz. Burada bulunan bir çok resim ilk kez görücüye çıkıyor. Binlerce fotoğraf arasından sadece 350 fotoğraf seçilerek bu serginin açılışı gerçekleşti. 45 yıllık Orduspor tarihini fotoğraflar ile anlatıyoruz." diye konuştu.

Sergi’nin organizasyonunu gerçekleştiren Orduspor Medya Sorumlusu Hanefi Ceyhan ise “Orduspor’un 45 yıllık mazisi fotoğraflarda var. Sadece bu sezon Orduspor’un toplam 33 karşılaşmasında 22 bin fotoğraf çekildi. 22 bin fotoğraf içerisinde ise seçtiğimiz toplam 120 kadar resim sergide yer aldı.Özenle seçilen ve ilk defa yayınlanan resimler sergide bulunuyor.” şeklinde konuştu.

Fotoğraf sergisi 7 Nisan ile 14 Nisan arasında açık olacak. Tüm Orduspor severler fotoğraf sergisini istediği zaman ziyaret edebilecek .