Ömer Çatkıç: Anadolu Takımları İçin Ligde Kalmak Önemli

Medical Park Antalyaspor'un kaleci Ömer Çatkıç, Anadolu takımları için ligde kalmanın önemli hedefi olması gerektiğini söyledi.

Medical Park Antalyaspor'un deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli oyuncu, 'Biz buraya bir puan için gelmiştik. Alınacak bir puan bize yetiyordu. Mağlup duruma düşünce kulağımız Samsun'daki maça kilitlendi. Kaybederek ligde kaldık ama Anadolu takımları için bence en önemlisi ligde kalmak olmalıdır. Eğer bir alt lige düşürseniz geriye dönmek zor oluyor. Antalyalılar buruk bir sevinç yaşıyor ama biz ligde kaldık. ' diye konuştu.

Tecrübeli kaleci iki yıldır Mardan Stadı'nda oynadıklarını bunun da büyük bir sorun olduğuna vurgu yaparak, sözlerini şöyle tamamladı: 'Mardan Stadı'nda maçlarımızı oynuyoruz fakat bu bizi taraftarlarımızdan kopardı. Mardan Stadı, Antalyalılara deplasman oldu. Bu sorun çözümlenmediği takdirde yine takımı zor günler bekler. Şehrin insanı ile stadın birleştirilmesi gerekiyor. '